close
Agneta Johnér.
Joululahjamme sinulle
Digilehti, joka sisältää vuoden parhaat uutiskirjeartikkeli
Elämme digitalisoituneita aikoja, ja oikean brändikuvan luominen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Menestyksen ja täydellisen flopin ero voi olla oivallus tehokkaasta kuvaviestinnästä.

Kuvissa on taikaa, kiitos aivojemme, jotka toimivat siten, ettemme yksinkertaisesti kykene olemaan katsomatta niitä. Ja koska kuva on tehokkaampi kuin terävinkin teksti, on erityisen tärkeää olla tietoinen siitä, mitä kuva lähettäjästään kertoo. Mitä haluat, että kuva sinusta kertoo?

Olemme koonneet digilehteemme runsaasti kuvaviestintätietoa ja -viisautta vuoden kaikista uutiskirjeistä - meidän tietopankistamme. Nauti lukemisesta ja kiitos uutiskirjeemme tilauksesta!

Agneta Johnér, Johnérin kuvatoimiston toimitusjohtaja
Lataa oma digilehtesi
NÄYTÖNSÄÄSTÄJÄ Nyt täynnä talvea ja lunta
Näytönsäästäjämme on kätevä pieni apuri, joka päivämäärä- ja kellonäytön lisäksi tarjoille sinulle tietokonenäytön täydeltä kuvainspiraatiota. Päivitimme näytönsäästäjän kokoelmalla kauniita talvikuvia, jotka saivat meidät kaipaamaan sydäntalvea!